Instruktør kl 11.00-11.50

Lene Lystrup, FW Aalborg – ØrBikes Nordjydske stjerne 

Lene Lystrup er uddannet i Fitness World i marts 2011 og har nu godt 1.250 instruktør timer bag sig. Hun har sin daglige gang i Fw Aalborg i primært 2 centre. Selv siger Lene om hende som instrukør: "På mine timer er det musikken der ”bestemmer”. 

Lene bruger altid energien i musikken at kører efter om det er op af bakke, tempo eller intervaller. Oftest en god blanding af musik genre som pop, rock, trance samt elektronisk musik – bruger tit remixede musiknumre da der oftest findes mere energi i disse versioner.

Ved ØrBike 2015 kan du forvente en time hvor der ligges ud med højt humør til ”glad i låget musik”, derefter tid til fordybelse og finde ind i sig selv og bare mærke kroppen arbejde, masser af energi samt hårde intervaller - med mulighed for virkelig at komme ud over egne grænser og ud af ens comfort zone (hvis du tør ?? ) 

Bike SKAL være en god oplevelse, men det må gerne gøre lidt ondt samtidig Lad os se hvor grænserne er på dagen og tage på en tur hvor vi presser os selv mentalt og fysisk med den dejligste rus bagefter". 
-
Vi glæder os til at se Lene, der er en af de mest efterspurgte instruktører i Aalborg området. At Lene var "på" ved Danmarks største event "SEPE Bike Challenge" i Esbjerg i år, og allerede er genvalgt til 2016, fortæller vel lidt om hvorfor vi har hyret hende!. 

Lene Lystrup er en kvindelig instruktør der VIRKELIG når ud til den bagerste i bikehallen. Og at hun bygger sine timer 100% op om musikkens energi, hvilket bare gør os endnu mere vild med hendes timer! Glæd dig!

Det skriver dem som kender Lene - om Lene: 

Sarah Frillerhøj:  
Du er så sej Motiverende og får en til at tænke "Gu' f..... kan jeg give den lidt mere"!

Tina Friis Rune: 
Det er jo det, jeg altid siger: Du er den allerbedste!!!

Søren Gade Svendsen: 
Enig

Nynne Jensen:
Hun er pisse sej og dygtig!!! Dyb respekt herfra, Lene !


Lene Lystrup FW Aalborg er klar til ØrBike 2015

Lene Lystrup kommer på ØrBike 2015

   

Instruktør Lene Lystrup kommer på ØrBike 2015

Lene Lystrup, Aalboorg er på ØrBike 2015