Instruktør kl 12.00-12.50

Stephen Rasmussen, er Mr. Fitness World i Odense


Nedtælling til en stor oplevelse med Stephen Rasmussen

Stephen Rasmussen, er Mr. Fitness World i Odense

Han er også en af de 10 dygtige instruktør på ØrBike 2015. Stephen har været fast inventar i Fitness Worlds bikesale i Odense siden 2010. De seneste 3 år, har det primært været på Fitness World Grønløkkevej, hvor han flere gange om ugen melder udsolgt på stedets imponerende antal: 75 cykler.

Stephans siger selv: 
"For at træning skal være effektiv, er den nogle gange nødt til at gøre lidt ondt. Og det er bare nemmere at komme igennem et hårdt træningspas, hvor man kører sig helt til kanten, hvis det sker med at smil på læben. Nøgleordet for mig er derfor positiv motivation. 

Mit mål er at alle mine timer skal opleves som varierede og motiverende - både hvad angår musik og intervaller. Det fedeste som instruktør er, når jeg kan mærke energien fra en fyldt sal, hvor alle deltagere føler sig set, og har kørt sig helt til grænsen. Musikken er for mig personligt en af de største motivationsfaktorer , så musikken er oftest styrende for mine timer, og i kan glæde jer til en playliste, der vil byde på både nyt og gammelt, såvel som hårdt og blødt. 

Glæd dig til en time, med højt humør, der vil indeholde både lange seje intervaller og kortere angrebsintervaller, hvor I godt kan begynde at kigge jer lidt over skulderen.

Vi glæder os til at se Stephen og mange af hans daglige deltagere fra Fitness World i Odense som vil uden tvivl trampe ekstra hårdt i pedalerne til hans time.

Glæd dig til Stephen Rasmussen fra Fitness World i Odense!
 

Fitness Worlds Stephen Rasmussen fra Odense

 Mr. Fitness World, Odense er instruktør på ØrBike 2015

Stephen Rasmussen på ØrBike 2015

 

 

ØrBike 2015 har Stephen Rasmussen på podiet

 

 

Glæd dig til en oplevelse med Stephen Rasmussen

 

 

Stephen Rasmussen er instruktør på ØrBike 2015