Instruktør kl 15.00-15.50

Trine Schandorff, FW Odense – En af Ørbikes 2 Odense-intruktører


Genvalgt ift. 2014 Trine Schandorff på ØrBike 2015 igen.

Trine Schandorff har undervist i mere end 15 år som instruktør i Odenseområdet. Hun underviser i dag i Fitness World i Odense. 

Der er ofte venteliste på hendes timer, hvilket ikke er tilfældigt. Vi forstår godt at Odenses aktive bikere elsker hendes timer. De er altid veltilrettelagte og med høj puls og god stemning. 

Trine har en professionel tilgang til undervisning og cykling i form af hendes erhverv som fysioterapeut, hvor Biketest og træningsprogrammer til cykelrytter er en del af hendes hverdag. Hun er på én gang meget motiverende, humørspredende med sit smilende væsen. Men tag ikke fejl. Hun er hård. Hende kører man ikke træt.

Trine cykler en del på landevejen hvilket hendes timer ofte bærer præg af. Træningen skal kunne overføres til landevejen.. dvs. lange blokke kombineret med diverse intervaller. Trine Schandorff er en af de mest efterspurgte instruktører i Odense. Og nu er hun på ØrBike for 2. år i træk efter en rigtig god feedback fra deltagerne ved ØrBike 2014. 

Trines baggrund/uddannelse
Uddannet fysioterapeut. Sideløbende har hun taget diverse kurser indenfor træning og deltaget på mange conventions. Til dagligt arbejder hun på Tommerup Fysioterapi klinik.

Ved Ørbike 2014 kørte Trine en Giro D'Italia etape. Hvad temaet i 2015 bliver er endnu ikke fastlagt, men hun lover at guide os alle gennem en time med god musik og høj puls. Hun glæder sig rigtig meget til at køre sammen med jer!

Forvent en super time fra Trine Schandorff 

En super udsigt - og ditto instruktør. 88 hold i 2014, 240 i 2015.

Glæd dig til Trine Schandorff, Fitness World Odense

Genvalg til Trine Schandorff, Fitness World Odense

Fitness World Odense har bl.a. Trine Schandorff på podiet 

Trine Schandorff på podiet ved ØrBike 2014