Instruktør kl 14.00-14.50

Per Malling Kørvéll, Fitness DK, Roskilde 

Der skal ikke herske tvivl om at vi som arrangerer ØrBike synes, at Instruktør Per Malling Kørvéll er et af vores topnavne. Vi har meget dygtige instruktører på podiet igen i år, og Per er så absolut en af disse. Han er eksamineret og certificeret Spinning ® Instruktør med mange års erfaring i skoene.

Han underviser til dagligt i Roskilde og arbejder desuden med personlig udvikling og undervisning af instruktører, coaching og uddannelse i regi af dinstyrke.dk. Coaching af mennesker som skal have hjælp til at nå personlige mål, såvel fysiske som karrieremæssige. 

Per er uddannet Transition Management Coach - EMCC akkrediteret. Forståelsen for en god formidling og motivation har god synergieffekt mellem Spinning og coaching. Desuden uddanner Per selv cykling instruktører gennem sit firma dinstyrke.dk samt for Fitness dk med uddannelse af nye instruktører. Han implementere Tomahawk konceptet "coaching by color" og kører feedback timer rundt omkring i landet. 

Per er kendt som EL BOBLO. Stilen er, som navnet antyder, fokuseret omkring at køre i ”Boblen”… 
Fordybelse på beatet, tungt/hurtigt, energifyldte rytmer - der giver udøveren et godt og velmotiveret drive og ikke mindst en god coaching under vejs! 

Per er kendt for at levere varen i den krævende ende af skalaen, formidlet på en måde hvor alle får en god oplevelse. Per kører efter Spinning ® konceptet hvor du bl.a. møder ”Jumps”. Han har gennem tiden deltaget i rigtigt mange events, sidst var han instruktøren der afsluttede på eventen SEPE Bike Challenge i Esbjerg i marts 2015. 

(Med så stor succes at han omgående blev genvalgt til 2016).

Per underviser faste hold - 6 timer hver uge, så det er en meget erfaren instruktør der går på scenen til årets ØrBike. 

Glæd dig!

Per Malling Kørvéll på ØrBike 2015 

Per Malling Kørvéll - Instruktør på ØrBike 2015