Instruktør kl 08.00-08.40

Bonustime kl. 08.00 - 08.40 for de morgenfriske.

Vil vil ikke forlange at jer som kommer langvejs fra kører denne time . Men gør det hvis I kan!. For det er ikke en "hr-hvem-som-helst" der tyvstarter ØrBike-festen 2015. Bjarne Andersen er meget vellidt og efterspurgt. Han er med sit altid gode humør og sin professionelle performance en meget populær instruktør på Østfyn.
Gå ikke glip af Bjarnes morgentime, som vil være en "anderledes start på morgenen", som han kalder sin time. 

Når klokken runder 07.58 indtager dem som er til stede i sallen alle de cykler som måtte stå ledige - så (for)festen kan skydes igang. Vi låner alle "ubesatte" cykler ud de første 40 minutter kl. 08.00 - 08.40 til dem som er mødt op.

Hvis ikke I møder op til 07.58, tillader vi os at give denne ene time til dem i salen der er mødt op, så alle cykler er kørende - også i første time! 

Cyklen SKAL holdes kørende i de 9 timer - fra kl. 09.00 - 18.00. Jeres cykel skal være "besat" senest kl. 8.40 så I er klar til den officielle velkomst. 

Vi glæder os til at se jer.

Bjarne Andersen holder morgenens

Bjarne Andersen - Licensrytter på landevejen, træner i Nyborg Cykle Klub og ØMM instruktør - samt ØrBike 2015-instruktør.

Bjarne Andersen holder morgenens

Om Bjarne Andersen

En af de mest efterspurgte instruktører på Østfyn holder forfest til ØrBike 2015. Han åbner med 40 minutters for-fest kl. 08.00 - 08.40. Bjarne er 54 år. Han startede med at cykle race på landevejene for snart 20 år siden.

Som instruktør startede han i Nyborg firmasport som instruktør, for snart 10 år siden. Siden var det Fittnes World i Nyborg, der stod for skud i ca. 5 år, hvor han hver vinter trak fulde huse uge efter uge.

Nu er han underviser i Ørbæk Midtpunkt Motion. Første kursus var med Bobby Croshaw i Randers, siden er det Brian Overkær og Christian de Turah som har lært Bjarne nyt som instruktør.