Vejledning for holdejere (Billetkøbere)

Link HER til holdoprettelsessystem 

OPRETTELSE AF EN KONTO I TILMELDINGSSYSTEMET

  1. Du kan ikke logge ind som bruger af et system førend systemet kender dig med en konto. Du skal derfor første gang du logger dig på starte med at trykke “Opret konto”.


VIGTIGT:

Når du opretter din konto, skal du anvende samme mail adresse som du fik billetterne tilsendt på fra billetten.dk - Find et godt password, som du kan huske til næste gang du logger på.  
Når du har oprettet dig selv som holdejer, skal du oprette det antal hold som du har billetter til. Hvert hold (hver cykel) oprettes med individuelle holdnavne.


VIGTIGT:

Når du skal oprette hold, vil du blive bedt om at indtaste billetordrenummeret. Her skal du anvende ordrenummerets 5 eller 7 cifre mellem bindestregerne. Bindestregerne og det der står foran og/eller efter bindestregen skal ikke med.
Når du har oprettet det antal hold du har billetter til er du færdig med holdoprettelse.
Nu skal deltagerne (rytterne) oprettes med fornavn, efternavn, e-mail og mobilnummer – du skal altså i den forbindelse bruge disse oplysninger alle ryttere på din/dine cykler.


VIGTIGT:
Vær opmærksom på, at du kan give deltagere funktionen som kaptajn. Du kan delegere til din/dine kaptajner at sætte deltagere på eller fjerne deltagere fra den pågældende cykel. Det er en stor lettelse for de holdejere, der har flere cykler. Vær omhyggelig med e-mail, flere er kommet til at opgivet forkerte e-mail, hvilket betyder, at deltagere med forkerte oplysninger ikke får tilsendt billet og informationer.
Når du er færdig logger du af, men du kan logge ind og ændre i dine oplysninger og holdets sammensætning frem til søndag den 5. november 2017 kl. 24:00. Derefter låses databasen og der genereres og udsendes billetter og de sidste praktiske informationer om ØrBike 2017 på mail til holdejere og alle deltagere, der er registreret i tilmeldingssystemet.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Der er også en side med ofte stillede spørgsmål, der behandler spørgsmål vi har fået indtil nu.

FAQ (Gå til ofte stillede spørgsmål HER)  

OVERNATNING MED RABAT - SE MERE HER!

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL!
Der er også en side med ofte stillede spørgsmål, der behandler alle de  spørgsmål vi har fået vedr. systemet indtil nu. 
FAQ (Gå til ofte stillede spørgsmål HER)  

HVORFOR OPRETTELSE AF HOLD OG DELTAGERE?

Vi udsender praktisk information til alle holdejere og deltagere i ugerne op mod eventen, og i ugen op til eventen udsendes en personlig adgangsbillet med mail til alle holdejere og deltagere, der er registreret i tilmeldingssystemet.  

SKAL JEG OPRETTES NÅR JEG ER OPRETTET HOS BILLETTEN.DK?
Ja, alle skal oprettes i tilmeldingssystemet, som udsender billetter og informationer.